울산과학대Repository

Browse

Browse

Browse

Browsing by Author 신언환

Resultes 1-9 of 9

Item hits
·갈화(葛花)의 함유성분 분석과 항산화 활성
Component Analysis and Antioxidant Activity of Pueraria flos
신언환; 호텔외식조리과
38
9
2009
·개두릅의 함유성분 분석과 항산화 활성
Component Analysis and Antioxidant Activity of Kalopanax pictus Leaf
신언환; 호텔외식조리과
39
11
2010
·검류 첨가에 의한 증편의 특성변화
Studies on the Rheological properties of steamed rice cake with addition of various gums
신언환; 유경희; 호텔외식조리과
Vol.29
No. 1
2002
·괴각(槐角)의 식품영양학적 접근 및 몇 가지 생리활성물질 함량 분석
Nutritional Characteristics and Some Bioactive Components Contents of Sophorae fructus
신언환; 박성진; 김종대; 호텔외식조리과
37
9
2008
·괴화((槐花), Flos Sophora japonica Linne) 추출물의 생리활성
신언환; 박성진; 함태식; 호텔외식조리과
38
1
2009
·냉장 발효 제법이 제빵 품질에 미치는 영향
The Effect of Chilling Fermentation Method on the Quality of Bread
신언환; 호텔외식조리과
Vol.27
No. 1
2000
·손바닥 선인장 열매의 영양성분 분석과 항산화 활성
Component Analysis and Antioxidant Activity of Opuntia ficus-indica var. saboten
신언환; 박성진; 최상규; 호텔외식조리과
21
5
2011
·올리고당을 사용한 쿠키의 특성
Characteristics of Cookies Prepared with Oligosaccharide
신언환; 호텔외식조리과
Vol.28
No. 2
2002
·유산균 발효액 첨가가 식빵의 품질에 미치는 영향
Effect of Lactic Acid Bacteria Preferment Addition on the Quality of White Bread
신언환; 김기준; 호텔외식조리과
Vol.27
No. 2
2001