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Browsing by Author 채영철

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Item hits
·Hotel restaurant의 HACCP 적용에 관한 연구
The study of how to apply HACCP system in hotel restaurants
채영철; 호텔외식조리과
Vol.30
No. 1
2003
·서울 특1급 호텔의 연회메뉴분석
The Study of banquet menu in seoul delux hotel
채영철; 호텔외식조리과
Vol.28
No. 2
2002
·소스(Sauce)의 분류기준에 관한 연구
The study of classification sauces
채영철; 호텔외식조리과
Vol.27
No. 1
2000
·한국 음식문화 개선에 관한 연구
The study of improvement about eating style for korean food
채영철; 호텔외식조리과
Vol.31
No. 1
2004
·한국 전통수육의 품질최적화를 위한 다양한 조리방법에 관한 연구
Cooking optimization of SOO-YUK with various cooking methods
채영철; 호텔외식조리과
2011