울산과학대Repository

Browse

Browse

Browse

Detailed Information

metadata downloads

향토음식의 스토리텔링 인지여부에 따른 지각된 가치, 태도, 행동의도 간의 관계 연구

Title 
향토음식의 스토리텔링 인지여부에 따른 지각된 가치, 태도, 행동의도 간의 관계 연구
Other Titles 
A Study on Relation among Perceived Value, Attitude, and Behavior Intention According to Yes or No Recognition of Native Local Foods" Storytelling
Authors 
이정학
Authors 
강재구
Keywords 
향토음식(Native Local Foods), 스토리텔링(Storytelling), 지각된 가치(Perceived Value), 태도(Attitude), 행동의도(Behavior Intention)
Issue Date 
2011-01
Publisher 
한국관광·레저학회
Journal 
관광·레저연구
Vol. 
23
Issue 
1
Pages 
317-334
Table of Contents 
Abstract Ⅰ. 서론 Ⅱ. 이론적 배경 Ⅲ. 연구방법 Ⅳ. 실증분석결과 Ⅴ. 결론 및 시사점 참고문헌
URI 
http://www.dbpia.co.kr/Article/1431149
http://repository.uc.ac.kr/handle/2014.oak/345
ISSN 
1229-0424
Appears in Collections
18. 호텔외식조리과 > 연구논문

Files in This Item:

There are no files associated with this item.

qrcode

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.