울산과학대Repository

Browse

Browse

Browse

Collection home

연구논문 : [9]

Resultes 1-9 of 9

Item hits
·함초의 황산화 및 산화 촉진 효과
Antioxidant and Pro-oxidant Activities of Hamcho (Salicornia herbacea L.)
김일낭; 식품영양과
28
1
2015
·사과 과피 추출물의 염증 관련 효소 억제 효과
Inhibitory Effects of Apple Peel Extract on Inflammatory Enzymes
김일낭; 식품영양과
47
4
2015
·조리활동을 통한 실천적인 영양교육
A program of Practical Nutrition Education by Cooking Activities
유경희; 식품영양과
Vol.31
No. 1
2004
·한국음식의 세계화 전망
Korean Food for Globalism
유경희; 식품영양과
Vol.29
No. 1
2002
·대학 구내 식당에서 제공하는 식단의 특성과 영양소량 분석, 평가
Evaluation of the nutrients and characteristics of menus served on campus cafeteria
유경희; 식품영양과
Vol.27
No. 1
2000
·외식산업 이용자의 외식 행동에 관한 연구
A Study of Selection Behaviors of Consumers of Dining Out Industry
유경희; 정광현; 식품영양과
Vol.27
No. 1
2000
·Effectiveness of zinc protoporphyrin/heme ratio for screening iron deficiency in preschool-aged children
Kyeong Hee, Yu; 식품영양과
5
1
2011-02
·학령 전 아동의 식습관, 신체 발달 및 영양 섭취상태에 관한 연구
Study on the Dietary Behaviors, Physical Development and Nutrient Intakes in Preschool Children
유경희; 식품영양과
42
1
2009-01
·원자력 발전소 주변지역 거주민의 가구소득별 영양섭취
Nutrient Intakes Differences of the People Living Near the Nuelear Plant by the Household Income Level
유경희 ( Kyeong Hee Yu ); 이혜상 ( Hye Sang Lee ); 이정원 ( Joung Won Lee ); 김완수 ( Wan Soo Kim ); 박동연 ( Dong Yean Park ); 박명순 ( Myoung Soon Park ); 김주한 ( Joo Han Kim ); 식품영양과
13
2
2008